Subdomain - Cleaning Talk - Professional Cleaning and Restoration Forum
 
Thread Tools Display Modes
post #1 of Old 08-28-2008, 03:17 PM Thread Starter
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 11
Question Subdomain

Hi all, I am writing from Edmonton, Canada
I need a bit of help for my site
I am new to the whole thing. i used yahoo sitebuilder to do my site and hos it. I want to know how subdomains work.
They gave me an option where i can create a subdomain but i dont know how i can add information to it so i can link it to my site. I dont know html. I dont know if i am making sense but i want to create s subdomain and put information on it so it can be clickable on the my site.
thank you
spick Spann Cleaners is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of Old 03-14-2011, 03:13 PM
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 4
This should help -

help.yahoo.com/l/us/yahoo/smallbusiness/domains/subdomains/subdomains-04.html
Ferdinand13th is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Cleaning Talk - Professional Cleaning and Restoration Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome