Cleaning Talk - Professional Cleaning and Restoration Forum banner

Pokaż nam swoją stronę internetową!

142K views 503 replies 257 participants last post by  b-windowcleaningllc.com  
#1 ·
Czy Twoja firma sprzątająca ma stronę internetową? Zamieść ją tutaj!

#10 ·
Nasza strona jest nowa i w trakcie tworzenia. Chciałem, żeby coś działało, więc złożyłem to do kupy. Planuję w przyszłości sporo zmienić na stronie. Na razie jest dość prosto.

http://www.krclean.biz
Tak, podoba mi się nazwa domeny, ale jak powiedział PressurePros, zdjęcia są zepsute. W tej chwili wskazują na file:///C:/Documents and Settings/Kermit/Desktop/K&R%. Muszą wskazywać na coś takiego jak http://www.krclean.biz/images/imagefilehere.gif.

#16 · (Edited)
Wykonawca mycia ciśnieniowego Indiana

Kupiłem nazwę domeny od godaddy. Ale używam ipowerweb dla mojego hosta. Dałem ipoweweb moją nazwę użytkownika i hasło do godaddy i zajęli się transferem za mnie, zajęło to tylko kilka dni. Mój 14-letni syn zbudował dla mnie moją stronę internetową za pomocą programu Microsoft Frontpage web builder, który kupiłem na ebay za 12 dolarów. Jedyne, co mi się nie podoba, to grafika na moim nagłówku wygląda tandetnie, ale zamierzam zlecić Keithowi z kbkgraphx wykonanie nowego. Strona jest bardzo pouczająca i wydaje się wstępnie kwalifikować potencjalnych klientów. Wierzcie lub nie, ale jeśli ktoś jest zainteresowany usługą, chce przeczytać o niej wszystkie informacje, aby nie dać się oszukać. Kiedy ludzie zadają mi pewne pytania, widzę, że byli na mojej stronie, daję im właściwe odpowiedzi i są gotowi podpisać umowę.

#85 ·
Kupiłem nazwę domeny od godaddy. Ale używam ipowerweb jako hosta. Dałem ipoweweb moją nazwę użytkownika i hasło do godaddy i zajęli się transferem za mnie, zajęło to tylko kilka dni. Mój 14-letni syn zbudował dla mnie moją stronę internetową za pomocą programu Microsoft Frontpage web builder, który kupiłem na ebay za 12 dolarów. Jedyne, co mi się nie podoba, to grafika na moim nagłówku wygląda tandetnie, ale zamierzam zlecić Keithowi z kbkgraphx wykonanie nowego. Strona jest bardzo pouczająca i wydaje się wstępnie kwalifikować potencjalnych klientów. Wierzcie lub nie, ale jeśli ktoś jest zainteresowany usługą, chce przeczytać o niej wszystkie informacje, aby nie zostać oszukanym. Kiedy ludzie zadają mi pewne pytania, widzę, że byli na mojej stronie, daję im właściwe odpowiedzi i są gotowi się zapisać. www.midwestprowash.com

Barry.
Podoba mi się nowa strona.

#20 ·
Moja obecna strona to www.groutexperts.com

Obecnie moja strona jest przebudowywana przez mojego bardzo fajnego grafika i to jest praca w toku:

Wciąż pracuję nad zdjęciami, które zamierzam wybrać na stronę docelową, ale tak to wygląda do tej pory.
Bardzo ładnie!

#34 ·
Podoba mi się wygląd retro :yes: Ale dlaczego u licha miałbyś reklamować Service Magic na swojej stronie? Co jeśli klient pójdzie do nich i wypełni wniosek o wycenę, a ty skończysz płacąc za lead, który im dostarczyłeś?

#35 · (Edited)
Pokazuję servicemagic tylko z jednego powodu ~ z powodu moich recenzji tam zamieszczonych. Nie zaakceptowałem żadnego zlecenia servicemagic od ponad 2 lat, odkąd przeprojektowali swój system, tak aby większe firmy, które mogły sobie na to pozwolić, mogły kupować wszystkie zlecenia niewidziane w określonych parametrach, pozostawiając tylko :cenzurowane: pracę dla tych, którzy nie mieli ogromnego budżetu na polecenia.

Mam spore doświadczenie w wypowiadaniu się na temat taktyki servicemagic. Mimo to nie zrezygnuję, dlatego jeśli kiedykolwiek będę ich potrzebował, nie będę musiał płacić opłaty za ponowne uruchomienie usługi :whistling2:

#36 · (Edited)
Cóż, dwie rzeczy. Po pierwsze, jeśli zamierzasz do nich linkować, polecam linkować do profilu swojej firmy, a nie do strony głównej. W tej chwili po prostu wysyłasz ludzi na stronę servicemagic.com, co doprowadzi do tego, że będą prosić o leady od innej firmy.
Poza tym szukałem w ich katalogu Twojego profilu na podstawie kodu pocztowego i sprzątania i Cię tam nie widziałem. Może Cię usunęli, ponieważ nie kupiłeś żadnego leadu od dwóch lat.

Tak czy inaczej, usunąłbym ten link.